Lewonier 0 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Czeeść! Mógłby ktoś napisać mi skrypt na Simon says? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajfi 4 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Może więcej informacji? Co ma to robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 20 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 7 minut temu, Kajfi napisał: Może więcej informacji? Co ma to robić? Ehhhhh... To co jest w takim Minecraftwoym Simon says. Czyli gra polega na tym że jest na chacie np. Simon mowi zabij krowe i wtedy spawnuja sie krowy i gracz musi zabic jedna krowe w ciagu kilku sekund, potem znikają i jest inne zadanie. Tych zadań jest przeważnie 10-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 No to może niech ktoś powie jakie mają być zadania? Kajfi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 20 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 5 minut temu, knugi napisał: No to może niech ktoś powie jakie mają być zadania? Zdobądź mleko od krowy, zabij 1 zombie, skacz, skocz do wody, postaw 10 kamieni, napisz cos na chacie, shiftuj, walnij gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BoeingC135 26 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Znalazłem takie coś: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 20 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 2 minuty temu, BoeingC135 napisał: Znalazłem takie coś: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Właśnie na początku próbowałem z pluginami ale żaden nie działa, te co podałeś też nie działały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lewonier 0
Czeeść!
Mógłby ktoś napisać mi skrypt na Simon says?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi