Lewonier 0 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Cześć! Jak zrobić że jak wpiszę komendę /elytra i mam 100$ zabierze mi te 100$ i da elytrę, a jeśli nie mam 100$ wyśle mi wiadomość że nie mam tyle pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrhack505 13 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 command /elytra: trigger: if player's money is more than or equal to 100: subtract 100 from player's money execute console command "give %player% elytra 1" else: send "&cNie masz wystraczajacej ilosci pieniedzy!" *Nie testowalem, ale powino dzialac #Dasz +? LloydPL i Lewonier 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 18 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 20 minut temu, Mrhack505 napisał: command /elytra: trigger: if player's money is more than or equal to 100: subtract 100 from player's money execute console command "give %player% elytra 1" else: send "&cNie masz wystraczajacej ilosci pieniedzy!" *Nie testowalem, ale powino dzialac #Dasz +? Działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrhack505 13 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Teraz, Lewonier napisał: Działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lewonier 0
Cześć!
Jak zrobić że jak wpiszę komendę /elytra i mam 100$ zabierze mi te 100$ i da elytrę, a jeśli nie mam 100$ wyśle mi wiadomość że nie mam tyle pieniędzy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi