mógł by mi ktoś dodać do tego kodu coś takiego że po 3 kliknięciach kryształ się niszczy i co
jendo kliknięcie pisze na czacie że zostały 2życia...1życie... krysztal został zniszczony
i że kryształ można klikać co 30min żeby tracił życie.
on damage of a endercrystal:
cancel event
on right click with hand on endercrystal:
execute console command "playsound mob.enderdragon.end %player%"
broadcast "&cGracz: &6%player% &czniszczyl krysztal"
Pytanie
xD3MOTYW4TOR 11
Witam,
mógł by mi ktoś dodać do tego kodu coś takiego że po 3 kliknięciach kryształ się niszczy i co
jendo kliknięcie pisze na czacie że zostały 2życia...1życie... krysztal został zniszczony
i że kryształ można klikać co 30min żeby tracił życie.
on damage of a endercrystal: cancel event on right click with hand on endercrystal: execute console command "playsound mob.enderdragon.end %player%" broadcast "&cGracz: &6%player% &czniszczyl krysztal"
pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
26
9
4
3
Popularne dni
20 Sie
16
24 Sie
9
21 Sie
9
25 Sie
8
Top użytkownicy dla tego pytania
xD3MOTYW4TOR 26 odpowiedzi
piesio98 9 odpowiedzi
TheSMB 4 odpowiedzi
Mr. Edgarsz 3 odpowiedzi
Popularne dni
20 Sie 2014
16 odpowiedzi
24 Sie 2014
9 odpowiedzi
21 Sie 2014
9 odpowiedzi
25 Sie 2014
8 odpowiedzi
Popularne posty
xD3MOTYW4TOR
Witam, mógł by mi ktoś dodać do tego kodu coś takiego że po 3 kliknięciach kryształ się niszczy i co jendo kliknięcie pisze na czacie że zostały 2życia...1życie... krysztal został zniszczony
xD3MOTYW4TOR
Witam, gdy wrzucam skrypt wywala 17 błędów i przy nich piszę coś takiego "all code has to be put into triggers" jeśli jest taka możliwość proszę o poprawienie kodu. pozdrawiam
xD3MOTYW4TOR
Witam, po wprowadzeniu skryptu na serwer jest 6 błędów proszę o poprawienie. pozdrawiam
52 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi