Grovciu 0 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 (edytowane) Witam czy mógł by ktoś przerobić skrypt na konkurs ten co jest na dole aby zamiast diaxow dawał 10 tysi $ bo cos nie umiem tego zrobić Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 13 stycznia 2018 przez Ixidi formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 give {@ilosc} {@item} to player zamien na: give 10000 to player's balance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grovciu 0 Opublikowano 13 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 Wez mi daj caly skrypt z tym bo jakos mi daje caly czas diaxy Dobra juz mam dz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grovciu 0
Witam czy mógł by ktoś przerobić skrypt na konkurs ten co jest na dole aby zamiast diaxow dawał 10 tysi $ bo cos nie umiem tego zrobić
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez Ixidiformatowanie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi