DnSu 0 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 (edytowane) Tak jak po tytule. Przestawiłem serwer z non premium na premium. Serwer sie nie chce się do końca załadować i stoi w miejscu Kiedyś to ogarnąłem ale nie wiem teraz jak.... Zatrzymało się na tym: [17:09:35 INFO]: Starting GS4 status listener [17:09:35 INFO]: Query running on 10.0.57.182:25565 [17:09:35 ERROR]: #!#! [17:09:35 ERROR]: #!#! ===!!!=== Skript variable load error ===!!!=== [17:09:35 ERROR]: #!#! Unable to load (all) variables: [17:09:35 ERROR]: #!#! The config is missing the entry for 'backup interval' in the database 'default' [17:09:35 ERROR]: #!#! The config is missing the entry for 'backup interval' in the database 'default' Edytowane 13 stycznia 2018 przez DnSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Henrietta_Lange 0 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 Tylko że error jest z pluginu skript i nie ma to nic wspólnego z przełączeniem w tryb online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 usuń cały folder skryptów, te co napisałeś skopiuj gdzieś i daj się wygenerować ponownie plikowi varables... I jak wyżej, to ma tyle wspólnego z wyłączaniem serwera co osioł z biegami konnymi Anuk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DnSu 0
Tak jak po tytule.
Przestawiłem serwer z non premium na premium.
Serwer sie nie chce się do końca załadować i stoi w miejscu
Kiedyś to ogarnąłem ale nie wiem teraz jak....
Zatrzymało się na tym:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi