DamianWEB 1 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) Zrobił by mi ktoś że na gildię nie potrzeba w ogóle itemów? oraz co najważniejsze - nie można zakładać gildi na terenie cuboid'a. Tutaj kod : Pozdrawiam. Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Aby nie bylo itemków wpisz tam w guild-items: none A co do zakladania na innych cubach to tego nie potrafie tego zrobic sam mam z tym problem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 warunekif region at player is not set:sprawdza czy tam gdzie stoi gracz nie ma cuboida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianWEB 1 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Jak go dodać.Pomóż proszę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kei 0 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) Spróbuj : Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianWEB 1 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 nie działa, ale dzięki za starania. Cytat warunek ? 1 if region at player is not set: sprawdza czy tam gdzie stoi gracz nie ma cuboida. Dodał by ktoś ten warunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu DamianWEB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianWEB 1 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Bóg :P tylko jeden problem xdchcę żeby były te itemy jednak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) OMG Masz Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu DamianWEB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianWEB 1 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Bogu, nie działa ale w sumie nie potrzebuje już.I tak jesteś dla mnie bogiem tyle mi pomogłeś, dz.!:D Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianWEB 1
Zrobił by mi ktoś że na gildię nie potrzeba w ogóle itemów?
oraz co najważniejsze - nie można zakładać gildi na terenie cuboid'a.
Tutaj kod :
Pozdrawiam.
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi