Oedeopol 67 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Wymagane minimum 16 lat i obeznanie (budownictwo, programowanie itd.) Nie oferuję na początku nic, tylko chęci i przyjemność. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Krycha 8 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Czego oczekujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 (edytowane) Co oferujesz na przyszłość Edytowane 10 stycznia 2018 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supelek 9 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Hej. Co prawda jeszcze nie skończyłem jeszcze 16 lat (mam 15,8). Ale umiem programować pluginy/skrypty oraz strony internetowe oraz boty np pod TS'a. Więc jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Dnia 10.01.2018 o 16:36, Supelek napisał: Hej. Co prawda jeszcze nie skończyłem jeszcze 16 lat (mam 15,8). Ale umiem programować pluginy/skrypty oraz strony internetowe oraz boty np pod TS'a. Więc jestem zainteresowany. Nie ma czegoś takiego jak 15,8 xDDD możesz mieć ew. 15 i pół, ew możesz powiedzieć prawie 16. Bawisz się w jakieś śmieszne cząstki. Jeżeli rzeczywiście umiesz programować tak dobrze napisz do mnie na pw, może Ciebie zainteresuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi