PLOGEJMEL69 0 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 Hej, Mam problem poniewaz gdy pisze w skrypcie Execute console command "ban %player% powod" to konsola spami tymi komendami zamiast wydac tylko jedna... Probowalem cancel event lu stop ale nadal nic... Prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 podaj cały kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLOGEJMEL69 0 Opublikowano 8 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 Nie mamgo teraz tylko na kompie jest. Ale mi chodzi o to ze on quit: execute console command "ban %player% Wylogowanie sie podczas spr." Miedzy quit a komenda wydawan przez komende nie ma takiego odstepu tylko na tel mi sie tak robi nw czemu. Ale oglonie we wszystkich skryptach jakie widzialem na spr to spami ale zadzialalo mi to wjednym lecz formata mialem no i po prostu tego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ekipa Szymka i Bananka 3 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 jak gracze co chwile wychodzą to bedzie ci to spamilo PLOGEJMEL69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 on quit: if {sprawdzanie} = true: execute server command "ban %player% log podczas sprawdzania" Przy zmienna daj swoja zmienna PLOGEJMEL69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Jest kilka opcji. Tak jak @Ever wyżej napisał, ale jest też jeszcze jedna. Spoiler options: Zmienna = {Spr.%player%} Wiadomosc_Bana = &7Gracz &e%player% &7zostal zbanowany &epermanentnie&7 za &eLogout podczas sprawdzania on quit: if {@Zmienna} is true: ban player due to "&cLogout podczas sprawdzania" set {@Zmienna} to false send "{@Wiadomosc_Bana}" to all players A co do Ciebie @KPX1234 Nie pisz wszędzie takich wiadomości... to rola administracji tego forum, a nie. Jeżeli już tak bardzo Ci na tym zależy, to pisz to w wiadomości prywatnej do niego. PLOGEJMEL69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLOGEJMEL69 0 Opublikowano 9 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Ok dzieki wam pomoglo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PLOGEJMEL69 0
Hej,
Mam problem poniewaz gdy pisze w skrypcie
Execute console command "ban %player% powod" to konsola spami tymi komendami zamiast wydac tylko jedna... Probowalem cancel event lu stop ale nadal nic...
Prosze o pomoc!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi