ProMati14 8 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Siema! Mogł by mi ktoś napisać skrypt na sojusze miedzy graczami? Chodzi mi o to zeby w sojuszu bylo max 2 osoby. Czyli komendy /sojusz <player> /sojusz akceptuj /sojusz rezygnuj /sojusz opusc. Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Skrypt nie mój, znaleziony na innym forum:command /sojusz [<text>]: trigger: if argument 1 is set: if {sojusz.%player%.%arg%} is false: if {sojusz.zaproszenie.%player%.%arg%} is false: set {sojusz.zaproszenie.%player%.%arg%} to true send "<green>Gracz %player% zaprosil Cie do sojuszu.Zaakceptuj komenda /sojusz akceptuj %player% lub odrzuc komenda /sojusz odrzuc %player%.Zapytanie wygasnie za 3 minuty" to arg send "<blue>Wyslales zapytanie dotyczace sojuszu do gracza <white>%arg%" wait 180 seconds set {sojusz.zaproszenie.%player%.%arg%} to false else: send "<red>Wyslales juz zaproszenie dotyczace sojuszu do tego gracza! Poczekaj cierpliwie!" else: send "<green>Masz juz sojusz z tym graczem" else: send "<green>Uzycie: /sojusz <nick>" command /sojusz akceptuj [<text>]: trigger: if argument 1 is set: if {sojusz.zaproszenie.%arg%.%player%} is true: set {sojusz.zaproszenie.%arg%.%player%} to false send "<green>Gracz <white>%player% <green>zaakceptowal sojusz z Toba" to arg send "<yellow>Zaakceptowales zapytanie o sojusz gracza <white>%arg%" set {sojusz.%arg%.%player%} to true else: send "<red>Ten gracz nie chce z Toba sojuszu" else: send "<green>Uzycie: <white>/sojusz akceptuj <nick>" command /sojusz odrzuc [<text>]: trigger: if argument 1 is set: if {sojusz.zaproszenie.%arg%.%player%} is true: set {sojusz.zaproszenie.%arg%.%player%} to false send "<>redGracz <white>%player% <red>odrzucil zaproszenie dotyczace sojuszu z Toba" to arg send "<red>Odrzuciles zaproszenie dotyczace sojuszu gracza &6%arg%" else: send "<red>Ten gracz nie chce z Toba sojuszu" else: send "<green>Uzycie: <white>/odrzuc <nick>" on rightclick on player: if {sojusz.%clicked player%.%player%} is true: send "<green>Masz sojusz z Tym graczem" if {sojusz.%player%.%clicked player%} is true: send "<green>Masz sojusz z Tym graczem" if {sojusz.%player%.%clicked player%} is false: send "<green>Nie masz sojuszu z Tym graczem" if {sojusz.%clicked player%.%player%} is false: send "<green>Nie masz sojuszu z Tym graczem" on damage: if {sojusz.%attacker%.%victim%} is true: cancel event send "<red>Masz sojusz z Tym graczem" if {sojusz.%victim%.%attacker%} is true: cancel event send "<red>Masz sojusz z Tym graczem"A tu bardziej rozbudowany skrypt Yookihttp://meee.pl/skrypt/sojusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProMati14 8 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Ten krótszy nie dziala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 w liście skryptów masz skrypt dnAlly, użyj go. Sory, że bez linku, ale z telefonu piszę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ProMati14 8
Siema! Mogł by mi ktoś napisać skrypt na sojusze miedzy graczami? Chodzi mi o to zeby w sojuszu bylo max 2 osoby. Czyli komendy
/sojusz <player>
/sojusz akceptuj
/sojusz rezygnuj
/sojusz opusc.
Z góry dzięki :)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi