Gość ZiemniaQ Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 Witajcie... Ogólnie po każdym restarcie serwera wszystkie zmienne mi sie kasują i tu pojawia sie pytanie, jak mogę ustawić jakąś pewną bazę danych, gdzie nie byłoby najmniejszej szansy, że po restarcie czy wywaleniu serwera coś mi sie usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bananowiec 23 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 YAML, variablesy, metadaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 masz takie coś? variables: {zmienna1} = true {zmienna2} = false {zmienna3.%player%} = true [przykład] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 15 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: masz takie coś? variables: {zmienna1} = true {zmienna2} = false {zmienna3.%player%} = true [przykład] W tych skryptach gdzie mi to potrzebne robie własnie tak jak zapisałes, ale i tak mi ich kasuje po resecie... W tym głównym folderze skriptu mam jeszcze dwa pliki ''variables.csv'' i ''variables.db'' - to w nich sie chyba powinny dane zapisywać... a są puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 11 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2018 Możecie zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 301 Opublikowano 11 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość ZiemniaQ
Witajcie... Ogólnie po każdym restarcie serwera wszystkie zmienne mi sie kasują i tu pojawia sie pytanie, jak mogę ustawić jakąś pewną bazę danych, gdzie nie byłoby najmniejszej szansy, że po restarcie czy wywaleniu serwera coś mi sie usunie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi