Natusiekk 4 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Plugin jest pod lobby; - BroadCast ( ActionBar, title, subtitle, chat ) - Przenoszenia na serwer ( bungeecord ) - Zablokowane jest ( Niszczenie, uderzanie w siebie, i zadawania hp oraz nie zabaiera glodu ) - MOTD - NieznanaKomenda w ( Title ) Itp DL: youtu.be/Pp_a__WsnZY ( W OPISIE ) SKAN: youtu.be/Pp_a__WsnZY ( W OPISIE ) Macie DL ale zmieniłem kilka rzeczy I usunłem chat Edytowane 3 stycznia 2018 przez Ixidi formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 Zmień format, bo naprawdę wygląda to strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 Teraz, Natusiekk napisał: Format jest do zmiany w configu A ja w to dobry nie jestem ;/ Mi chodzi o format reklamy pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 5 minut temu, Natusiekk napisał: -------------------------------------------------------------------------- LOBBYCORE -------------------------------------------------------------------------- Jest to plugin na lobby połączony z bungeecord i permissonEx ### VERSION 1.0 ### - BroadCast ( ActionBar, chat, title, subtitle ) - Łączenie z serwerem ( BungeeCord ) - Informacje - Zablokowane ( Uderzanie, rozwalanie, zabieranie obrażeń po upadku ) - Format Chatu ( Połączone z PermissonEx ) - Chat ( Clear, Mute, reload ) - SideBar - UnCommand VIDEO: youtube.com/watch?v=Pp_a__WsnZY DL: DAM NA 50 LIKE I 150 SUB SKAN: DAM NA 50 LIKE I 150 SUB SRC: DAM NA 100 LIKE I 200 SUB Szczerze mówiąc.. Po tej twojej ostatniej magicznej perle to ja nie chce widzieć kodu lobby core ;/ Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Dnia 2.01.2018 o 21:23, Natusiekk napisał: To tak jak napisal w dobry to nie jestem just remove that black shit Dnia 2.01.2018 o 21:25, Natusiekk napisał: Wiem ze ty bys to lepiej zrobił, ale nie musisz mi zaśmiecać swoimi komentarzami u mnie żeby siebie pokazać po prostu ci probuje powiedziec zebys nie wstawial tu kazdego syfu ktory zrobisz, dl na 50 like, bez jaj, jak juz to ja bym zrobil jakeis wspomaganie dla luckperms, permissionsex, zrobił animowany sidebar, i o wiele coś lepszego, a nie takie coś Edytowane 30 stycznia 2018 przez yooniks Usunięty#3468 i Wariat33 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgK1NG 15 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 24 minuty temu, Natusiekk napisał: youtu.be/Pp_a__WsnZY Aktualizacja Polecam pobrać skrypt ktory bedzie obciazał x20 ale mój core na lobby jest słaby no to nq Jestes skonczonym eqoistą, @yooniks daje ci propozycje a ty go odrazu atakujesz i uwazasz ze core jest najlepszy, trzeba umiec przyjac krytyke na klate i odeprzeć zarzuty Usunięty#3468 i yooniks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Dobrze że również skanu nie dajesz od 200 subów Tak szczerze, nie sądzisz że już lepiej to sprzedawać albo dać za darmo, zwłaszcza że tych 100 subów i kilkadziesiąt lajków nie zdobędziesz tak szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 6 minut temu, Natusiekk napisał: Udostepnie jak sie naucze zahaszować XD, Bo potem taki np. ( yooniks ) wezmie sobie moje Api do ActionBar'a itp Szczerze mowiac, wydaje mi sie, ze to ty bralbys fragmenty jego kodu. Generalnie, jesli nie umiesz dobrze javy i podstaw bukkita to wstawiaj src. Chyba, ze chcesz ukrywac swoj nedzny kod i jakies tylne furtki dodawac. LloydPL i yooniks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natusiekk 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Nawet mnie znasz... ### DL: youtu.be/Pp_a__WsnZY ( W OPISIE ) ### Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgK1NG 15 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 1 godzinę temu, Natusiekk napisał: Nawet mnie znasz... ### DL: youtu.be/Pp_a__WsnZY ( W OPISIE ) ### I co po tym nedznym core ktory zahashowałes?Jak taki typowy Janusz chcialby kod zobaczyc to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natusiekk 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 14 minut temu, bgK1NG napisał: I co po tym nedznym core ktory zahashowałes?Jak taki typowy Janusz chcialby kod zobaczyc to co? A ty paczałeś co ? A i z kąd wiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgK1NG 15 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 50 minut temu, Natusiekk napisał: A ty paczałeś co ? A i z kąd wiesz ? Nieznam slowa "paczales". Jezeli bede chcial to usune sobie bez najmniejszego problemu tego hasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natusiekk 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 8 minut temu, bgK1NG napisał: Nieznam slowa "paczales". Jezeli bede chcial to usune sobie bez najmniejszego problemu tego hasha Co usuniesz ? Mam ( Dysortografie i Dyslekcje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgK1NG 15 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Godzinę temu, Natusiekk napisał: Co usuniesz ? Mam ( Dysortografie i Dyslekcje ) Tak dla ciebie, dyslekcja i dysortografia nie zwalnia cie z niczego, przykladem jest @Wizzard który jak dobrze pamiętam ma dysleksje ale po jego wypowiedziach nie widać tego w najmniejszym stopniu. Do pytania: dla chcącego nic trudnego, zobaczyć ten zakryty kod to 5 minut roboty Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natusiekk 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 To dobrze bo ty to byś zrobił w 30? XD, ile ty masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 1 godzinę temu, bgK1NG napisał: Tak dla ciebie, dyslekcja i dysortografia nie zwalnia cie z niczego, przykladem jest @Wizzard który jak dobrze pamiętam ma dysleksje ale po jego wypowiedziach nie widać tego w najmniejszym stopniu. Do pytania: dla chcącego nic trudnego, zobaczyć ten zakryty kod to 5 minut roboty Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mam, tylko nie jestem ciotą by się tym afiszować. Można? Można - starczy chcieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 (edytowane) Dnia 3.01.2018 o 22:53, Natusiekk napisał: To dobrze bo ty to byś zrobił w 30? XD, ile ty masz? Dnia 3.01.2018 o 17:39, Natusiekk napisał: Nawet mnie znasz... ### DL: youtu.be/Pp_a__WsnZY ( W OPISIE ) ### Wyglada na to ze polowe odpowiedzi zedytowales, bo kilka osob cytuje cos czego nie widze, no ale ok. 1. Odróżnij hasha od obfuscacji. 2. Napisales ze hashujesz, bo 'taki yooniks ukradnie mi kod'. Z tego co ja tu widze: https://www.youtube.com/watch?v=Pp_a__WsnZY&feature=youtu.be 1:13 <- masz moją komende na broadcast, identyko taką jaką miałem w ml-lobbycore czy coś takiego, i to dawno, i piszesz ,że ukradne ci na to api, jak to przecież jest moje i miałem po prostu klase z metodami sendTitle(), sendSubTitle(), sendActionBar(), jesteś śmieszny. Łatwo jest zrobić taką sklejkę, wszystko co masz jest na necie. I te twoje śmieszne 'zahashowanie', jeśli to allatori lub stringer to po prostu javadeobfuscator.com i tyle, 1 minutka i kod prawie normalny. Kod twojej magicznej perły wyglądał dosłownie jak sraka, lobbycore pewnie jeszcze gorzej, nie chcesz dać src bo masz tam pewnie moje titleapi, które napisałem jak się uczyłem bukkitapi (czyli bardzo dawno temu) i kod rozwalony, raz tab, raz spacja, 99% kodu nie twoje. "Jestem młody, dopiero się uczę" - kradniesz kod, każdy raczej kiedyś kradł. Ale dla siebie, dla nauki itd. A nie od razu sklejał to z innymi gównami i sprzedawał jak nie znasz podstaw. I pewnie te twoje 'titleapi', które 'nie dasz bo ci ukradnę' pewnie dalej masz tylko na 1.8.8. Tutaj wrzuca sie pluginy po to ,aby ktoś ocenił ci kod, żebyś wiedział co poprawić, żeby się czegoś nauczyć, nie popełniać dalej tych samych błędów, lub po prostu, aby ludzie tego używali na serwerze. Ale tu to i to nie występuje, bo nie dajesz sourcecode i 'HASZUJESZ' plugin bo ci ukradnę kod <- nie możemy ocenić kodu, nie potrafisz przyjąć krytyki na klate, plugin gówniany i do tego zaobfuscowany, pewnie bedzie lagował przy 100 botach (zależy od tego co w tym pluginku masz). Czekam dalej na sourcecode. Rownie dobrze moze byc tam backdoor, nie chce mi sie deobfuscować bo mam nowy komputer i nie mam plików ze starego, czyli deobfuscatora też nie, ale chętnie bym to coś zdeobfuscował i wrzucił. Edytowane 30 stycznia 2018 przez yooniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Film jest niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi