Skocz do zawartości

Kebab na moderatora, przeczytaj zanim zagłosujesz.

xKeebe na moda.  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy kebab powinien zostać moderatorem? Czy nadaje się na tą role?

• Sądzę że tak.
      10
    • Stanowczo nie.
      17
    • Nie jestem w pełni pewien/pewna - nie widziałem go nigdy w tego typu roli.
      5

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim pominiesz ten post, lub zamkniesz okno - przeczytaj.

Nasz tytułowy autor posta w ostatnim czasie zmienił się. Sytuacja, którą przytoczę będzie tego dobitnym przykładem. Kiedyś nasze relacje nie należały do szczególnie dobrych, wskutek pewnych nieporozumień pokłóciliśmy się. Po kilku miesiącach postanowiłem do niego napisać, a on beż żadnych problemów przyjął przeprosiny jak gdyby nigdy nic, a to było na długo przed stworzeniem tego tematu. Oczywiście zmianę zachowania mogę poprzeć postami na forum, w których z nikim się nie kłóci i zawsze próbuje pomóc drugiej osobie. Reasumując, wydaje mi się, że aktualnie po zmianie zachowania, przemyśleniu pewnych spraw jest on idealnym kandydatem na rolę moderatora. Rozumiem, że wiele osób może się z tym nie zgodzić, ale wystarczy przeczytać jego ostatnie posty i każdy powinien dobrnąć do takiego samego wniosku jak ja - jestem na TAK!.

https://skript.pl/temat/24286-kebab-na-moderatora-przeczytaj-zanim-zag%C5%82osujesz/#findComment-163070

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...