DzikusHere 0 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Nie dziala mi skrypt mam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! options: version: 1.0 title: &8&l* &2&l.....L &8&l subtitle: &3Najlepeszy EasyHC w Polsce! #|---------|CODE|---------|# on join: send player title "{@title}" with subtitle "{@subtitle}" for 4 seconds Edytowane 24 lutego 2018 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaNiAaAK 12 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 Jakieś errory? Czy po prostu nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DzikusHere 0 Opublikowano 2 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 8 minut temu, MaNiAaAK napisał: Jakieś errory? Czy po prostu nie działa? 1 error jak wpisuje /sk reload start.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 Teraz, DzikusHere napisał: 1 error jak wpisuje /sk reload start.sk Pokaż treść błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DzikusHere 0 Opublikowano 2 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 3 minuty temu, keebe napisał: Pokaż treść błędu. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) podstaw zamiast "{@title}" np. "test1" oraz zamiast "{@subtitle}" - "test2" /spróbuj też bez znaczków typu * itp. zostaw same &, liczby, oraz litery Edytowane 6 stycznia 2018 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DzikusHere 0 Opublikowano 7 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 15 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: podstaw zamiast "{@title}" np. "test1" oraz zamiast "{@subtitle}" - "test2" /spróbuj też bez znaczków typu * itp. zostaw same &, liczby, oraz litery Nie pomogło :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DzikusHere 0
Nie dziala mi skrypt mam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi