kaczqwee 7 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie działa! Proszę o szybką pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Bo jest zepsute. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! tl;dr: kaczqwee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Nie wiem czy to dużo da, zmień rows na row. + domyślam się że nie pisząc o jakichkolwiek błędach żaden ci nie wyskakuje, po prostu skrypt nic nie wykonuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Juz rozwijam temat: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 5 minut temu, kaczqwee napisał: Juz rozwijam temat: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To nie są wszystkie błędy tylko to są 3,4 błędy z 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Teraz, McKoxu napisał: To nie są wszystkie błędy tylko to są 3,4 błędy z 6 Wszystkie na gorze sa od ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Zmień player's money na player's balance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 3 minuty temu, kaczqwee napisał: Wszystkie na gorze sa od ID. Dobra to ja źle policzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 5 minut temu, keebe napisał: Zmień player's money na player's balance Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 1 minutę temu, kaczqwee napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! command /isklep [<text>]: trigger: if arg-1 is "kolej1": set {_kwota} to "4000" parsed as integer if player's money is less than {_kwota}: send "&4&l&oBLAD&c» &cNie masz tyle $$$..." to player stop else: remove {_kwota} from player's balance execute console command "givetrain %player% T1" send "&2&l&o:) &aPomyslnie zakupiono kolej." to player stop spróbuj tak, ustawiając zmienną tymczasową pod każdym argumentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 2 minuty temu, keebe napisał: command /isklep [<text>]: trigger: if arg-1 is "kolej1": set {_kwota} to "4000" parsed as integer if player's money is less than {_kwota}: send "&4&l&oBLAD&c» &cNie masz tyle $$$..." to player stop else: remove {_kwota} from player's balance execute console command "givetrain %player% T1" send "&2&l&o:) &aPomyslnie zakupiono kolej." to player stop spróbuj tak, ustawiając zmienną tymczasową pod każdym argumentem. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jednak sam jestem zdziwiony - mam wszystkie biblioteki jak coś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 1 minutę temu, kaczqwee napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jednak sam jestem zdziwiony - mam wszystkie biblioteki jak coś ;p zmień to na player's balance i powiedz czy działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Teraz, keebe napisał: zmień to na player's balance i powiedz czy działa.. Są te same błędy Dobra, zaktualizowałem wszystkie add-onsy, jednak jest błąd z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chodź jest dobrze Em, nie wiem dlaczego, ale moje skrypty nei dzialaja... Usuwam wszystkie zaktualizowane. Dalej prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 Zainstaluj Vault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 14 godzin temu, kaczqwee napisał: Em, nie wiem dlaczego, ale moje skrypty nei dzialaja... Usuwam wszystkie zaktualizowane. Dalej prosze o pomoc! W jakim sensie i które skrypty, sprecyzuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 31 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 2 minuty temu, keebe napisał: W jakim sensie i które skrypty, sprecyzuj. Problem już rozwiązany. Dzięki za chęć pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kaczqwee 7
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Nie działa! Proszę o szybką pomoc!
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi