KrejzolekPRO 598 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 (edytowane) Cześć, może i zły dział, ale do innego chyba nie pasuje. Nie jest to skarga, ale chcę przedstawić jeden problem. Wczoraj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! dodałem odpowiedź, aby użytkownik w swoim pluginie dodał @EventHandler no i nic nadzwyczajnego prawda? Dzisiaj wchodzę w ten post i odpowiedź do mojego komentarza jest, ale jego samego już nie (?). Trochę to dziwne, bo nie łamał on w jakikolwiek sposób regulaminu, a dodatkowo żadnego ostrzeżenia/powiadomienia o usunięciu nie dostałem. Ktoś może to wyjaśnić? EDIT: Były tam moje dwa komentarze. Teraz został jeden. Edytowane 28 grudnia 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Nie jest to odpowiedź do Twojego komentarza. Użytkownik sam zorientował się, że nie dodał tej adnotacji i napisał o tym, przed Twoją wypowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 28 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Teraz, Ixidi napisał: Nie jest to odpowiedź do Twojego komentarza. Użytkownik sam zorientował się, że nie dodał tej adnotacji i napisał o tym, przed Twoją wypowiedzią. Czyli komentarz został usunięty, a nie nie pojawił się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 28 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 1 minutę temu, Ixidi napisał: Tak. Dzięki, możesz zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi