Tolek 0 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 Witam mam pytanie czy ktoś napisał by mi skrypt na logowanie z możliwościom ustawienia spawnu logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 (edytowane) Jesli ci tak zalezy to na forum jest kilka takich skryptow np: A skrypt na spawn to: command /setspawn: permission: cos.cos trigger: set {spawn::serwera} to location of player command /spawn: trigger: teleport player to {spawn::serwera} Pamietaj tylko, ze plugin zawsze jest lepszy od skryptu Edytowane 20 grudnia 2017 przez Ixidi [code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wielebny 9 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 Ja polecam ncAuth: Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tolek 0 Opublikowano 20 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 3 godziny temu, Sewer napisał: Jesli ci tak zalezy to na forum jest kilka takich skryptow np: A skrypt na spawn to: command /setspawn: permission: cos.cos trigger: set {spawn::serwera} to location of player command /spawn: trigger: teleport player to {spawn::serwera} Pamietaj tylko, ze plugin zawsze jest lepszy od skryptu Dzienki za te linki ;D Ps mi nie chodziło o ustawienie spawnu na serwerze mi chodziło o ustawienie spawnu logowania czyli innego miejsca niż spawn ale dzienkiDzienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 (edytowane) 7 minut temu, Tolek napisał: Dzienki za te linki ;D Ps mi nie chodziło o ustawienie spawnu na serwerze mi chodziło o ustawienie spawnu logowania czyli innego miejsca niż spawn ale dzienkiDzienki command /setlog: trigger: if player has permissions "setlog": set {LoginSpawn} to location of player send "&aUstawiono spawn po wejsciu na serwer" else: send "&4nie masz uprawnien" on join: teleport player to {LoginSpawn} O to chodziło? Edytowane 20 grudnia 2017 przez Zaaxel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 36 minut temu, Tolek napisał: Dzienki za te linki ;D Ps mi nie chodziło o ustawienie spawnu na serwerze mi chodziło o ustawienie spawnu logowania czyli innego miejsca niż spawn ale dzienkiDzienki to zamien event command i trigger na event on join i efekt telepotacji, w sensie on join: teleport player to {spawn::serwera} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tolek 0 Opublikowano 20 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 31 minut temu, Zaaxel napisał: command /setlog: trigger: if player has permissions "setlog": set {LoginSpawn} to location of player send "&aUstawiono spawn po wejsciu na serwer" else: send "&4nie masz uprawnien" on join: teleport player to {LoginSpawn} O to chodziło? Tak Dzienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tolek 0
Witam mam pytanie czy ktoś napisał by mi skrypt na logowanie z możliwościom ustawienia spawnu logowania
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi