Skocz do zawartości
  • 0

/modhistory

sworip
 Udostępnij

Pytanie

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Modów? Modyfikacji klienta? Nie jest to możliwe: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Possibility
Make sure your request is even possible. Bukkit plugins can, for the most part, only modify what the server can do. Here is a list of things you cannot do with a plugin:

• Create a new block or item.
  • Show a picture or video to a player (except maps or displayed in blocks)
  • Create a new creature or monster or change the size of an existing one
  • Check if a player has a texture pack, mod, or hack installed.
  • Play external sound. Can only trigger noteblocks, records and Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.
  • Move a player between servers (in a way that doesn't involve complicated proxying)

Jedyne co znalazłem to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, który, jak podejrzewam, komunikuje się jakoś z Forgem. Jeśli gracz ma mody zainstalowane w inny sposób, zapewne tego nie wykryjesz.

Edytowane przez Bielecki

• 0
10 godzin temu, Bielecki napisał:

Modów? Modyfikacji klienta? Nie jest to możliwe: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Jedyne co znalazłem to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, który, jak podejrzewam, komunikuje się jakoś z Forgem. Jeśli gracz ma mody zainstalowane w inny sposób, zapewne tego nie wykryjesz.

Właśnie o tego pl mi chodziło wielkie dzięki :)  Temat do zamknięcia 

//Zamykam ~Ixidi

Edytowane przez Ixidi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...