Skocz do zawartości

ProAntiCheat - Antycheat w skrypcie

Usunięty#3468
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, chcialbym wam zaprezentowac skrypt na blokowanie cheatow autorstwa mojego dobrego kolegi.

Niestety nie ma on tu konta i raczej go nie zalozy :(

Komendy:

Pac - Glowna komenda skryptu

Pacreset - Przeladowywanie skryptu

Uprawnienia:

pac.help

pac.free

pac.disable

pac.check

Oczywiscie jest ich wiecej, ale to zapraszam do patrzenia w kod

Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Autor: Ark223

Edytowane przez Sewer

Ciekawe! Nazwa: PAC już taka jest nazwa skryptu czyli to jest plagiat mimo ,że kod się znacząco różni ale nazwa też może być plagiatem!

2 minuty temu, KrejzolekPRO napisał:

Kod jest typowo zaj*bany z jakiegoś angielskiego forum. Nawet wiadomości nie zmieniłeś.

Dokładnie! Wstawiasz to na polskie forum i robisz dla polskich użytkowników a tekst jest angielski hmmm ciekawe!

3 minuty temu, Kicpro napisał:

Ciekawe! Nazwa: PAC już taka jest nazwa skryptu czyli to jest plagiat mimo ,że kod się znacząco różni ale nazwa też może być plagiatem!

Dokładnie! Wstawiasz to na polskie forum i robisz dla polskich użytkowników a tekst jest angielski hmmm ciekawe!

Skrypt nie jest mojego autorstwa, to po pierwsze. Raczej watpie, ze jest z angielskiego forum, a jesli tak to dasz mi link do takiego skrypty

Skrypt jest mojego autorstwa, pisałem go przez kilka miesięcy. Ostatnie poprawki wykonałem 25 czerwca 2016r. Śmieszne są komentarze typu "PLAGIAT!".. "Z angielskiego forum".. itp. Prawda jest taka, że pisałem własne skrypty przez 4 lata i od zawsze używałem języka angielskiego. Kod jest w 100% orginalny i nie ściągałem od innych developerów. W sumie.. to mi wszystko jedno, czy ktoś mi wierzy, czy nie. Aktualnie nie interesuję się już tego typu projektami.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...