Usunięty#3468 229 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 (edytowane) Czesc, chcialbym wam zaprezentowac skrypt na blokowanie cheatow autorstwa mojego dobrego kolegi. Niestety nie ma on tu konta i raczej go nie zalozy Komendy: Pac - Glowna komenda skryptu Pacreset - Przeladowywanie skryptu Uprawnienia: pac.help pac.free pac.disable pac.check Oczywiscie jest ich wiecej, ale to zapraszam do patrzenia w kod Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Autor: Ark223 Edytowane 11 grudnia 2017 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 (edytowane) Czy to nie plagiat ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 11 grudnia 2017 przez JanekMaSkrypta_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 28 minut temu, JanekMaSkrypta_ napisał: PLAGIAT!!!!!!!! Na jakiej podstawie? Kod się znacząco różni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 8 minut temu, Bielecki napisał: Na jakiej podstawie? Kod się znacząco różni... Gdzie ty tu widzisz ze napisalem PLAGIAT ? Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 @JanekMaSkrypta_ już odrobine honoru: Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 Kod jest typowo zaj*bany z jakiegoś angielskiego forum. Nawet wiadomości nie zmieniłeś. Kicpro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 Ciekawe! Nazwa: PAC już taka jest nazwa skryptu czyli to jest plagiat mimo ,że kod się znacząco różni ale nazwa też może być plagiatem! 2 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Kod jest typowo zaj*bany z jakiegoś angielskiego forum. Nawet wiadomości nie zmieniłeś. Dokładnie! Wstawiasz to na polskie forum i robisz dla polskich użytkowników a tekst jest angielski hmmm ciekawe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 11 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 3 minuty temu, Kicpro napisał: Ciekawe! Nazwa: PAC już taka jest nazwa skryptu czyli to jest plagiat mimo ,że kod się znacząco różni ale nazwa też może być plagiatem! Dokładnie! Wstawiasz to na polskie forum i robisz dla polskich użytkowników a tekst jest angielski hmmm ciekawe! Skrypt nie jest mojego autorstwa, to po pierwsze. Raczej watpie, ze jest z angielskiego forum, a jesli tak to dasz mi link do takiego skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ark223 1 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 Skrypt jest mojego autorstwa, pisałem go przez kilka miesięcy. Ostatnie poprawki wykonałem 25 czerwca 2016r. Śmieszne są komentarze typu "PLAGIAT!".. "Z angielskiego forum".. itp. Prawda jest taka, że pisałem własne skrypty przez 4 lata i od zawsze używałem języka angielskiego. Kod jest w 100% orginalny i nie ściągałem od innych developerów. W sumie.. to mi wszystko jedno, czy ktoś mi wierzy, czy nie. Aktualnie nie interesuję się już tego typu projektami. Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 14 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2017 (edytowane) Ten temat został przeniesiony do kosza! Skrypty muszą być stworzone przez autora tematu. Edytowane 27 grudnia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi