Jok#R 0 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 Witam poszukuje kogoś kto napisał by mi taki skrypt jak na dragonie czyli wirtualne pieniądze Co ma tam być : 1.Ma być do wyboru kupno lub sprzedawanie przedmiotów za wirtualną walte np cobbel sprzeda sie za 3 groszy a kupno np rangi w tym za 20 zeta i jak ktoś 20 zeta uzbiera może kupić własnie taką range Byłbym bardzo wdzięczy jeśli ktoś by mi takiego skrypta napisał Z góry dziękuję i za każdą odpowiedz daje Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADAMER124 0 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 pluginy: vault i chestcommands i lecisz Jok#R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 @Jok#R Ja na przykład nie wiem jak jest na owym serwerze. Byłoby z tym dużo roboty aby wszystkie bloki uwzględnić w skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jok#R 0 Opublikowano 16 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Dnia 13.12.2017 o 03:26, Zaaxel napisał: @Jok#R Ja na przykład nie wiem jak jest na owym serwerze. Byłoby z tym dużo roboty aby wszystkie bloki uwzględnić w skrypcie. Troche roboty było by napewno zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Sawicki 5 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Pisz na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jok#R 0
Witam poszukuje kogoś kto napisał by mi taki skrypt jak na dragonie czyli wirtualne pieniądze
Co ma tam być :
1.Ma być do wyboru kupno lub sprzedawanie przedmiotów za wirtualną walte np cobbel sprzeda sie za 3 groszy
a kupno np rangi w tym za 20 zeta i jak ktoś 20 zeta uzbiera może kupić własnie taką range
Byłbym bardzo wdzięczy jeśli ktoś by mi takiego skrypta napisał
Z góry dziękuję i za każdą odpowiedz daje
Like
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi