yooniks 347 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Cześć, czysciłem klawiaturę i oczywiście na szybko więc nie wyłączyłem komputera, więc przez to różne skróty klawiszowe itd. dalej działały, poklikałem, poklikałem i nagle ekran się "rozmazał" tak jakby byłaby większa roździelczość, czy coś w tym stylu, ktoś coś ogarnia? Pamietam ,że kiedyś miałem to samo, ale nie pamietam jak to naprawiłem.. Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Jaki masz system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 8 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 28 minut temu, MasterNW napisał: Jaki masz system? windows 7 Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Godzinę temu, yooniks napisał: windows 7 Pogrzeb w ustawieniach ekranu (Na pulpicie prawym przyciskiem myszy w dowolne miejsce, a następnie szukasz ustawień ekranu i tam) (Możesz również odnależć to menu poprzez panel sterowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 8 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 do zamknięcia, pomógł mi mkoes. Był problem z rozdzielczoscia ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi