Crystal_PL 93 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Mam zmienną {lista::*} i tam sa dwa wyrazy, jak chce je odczytać to pisze "Kopacz and Drwal" chce aby pisało "Kopacz, Drwal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 2 minuty temu, Crystal_PL napisał: Mam zmienną {lista::*} i tam sa dwa wyrazy, jak chce je odczytać to pisze "Kopacz and Drwal" chce aby pisało "Kopacz, Drwal" Kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 2 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Nie wiem po co ci kod ale ok. on load: if folder "plugins/Prace" doesn't exists: create folder "plugins/Prace" create file "plugins/Prace/jobs.yml" add "Kopacz" to yaml list "jobslist" from file "plugins/Prace/jobs.yml" add "Drwal" to yaml list "jobslist" from file "plugins/Prace/jobs.yml" command /jobs [<text>]: trigger: if arg 1 is "list": set {lista::*} to yaml list "jobslist" from file "plugins/Prace/jobs.yml" replace all "and" in {lista::*} with "," send "%{lista::*}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 command /jobs [<text>]: trigger: if arg 1 is "list": set {lista::*} to yaml list "jobslist" from file "plugins/Prace/jobs.yml" loop {lista::*} replace all "and" in {lista::*} with "," send "%{lista::*}%" spróbuj tak, nie wiem czy pomoże ;), wytabuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 2 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Teraz wysyła dwie wiadomości takie same z tym "and".. Wie ktoś jak to zamienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Mam zmienną {lista::*} i tam sa dwa wyrazy, jak chce je odczytać to pisze "Kopacz and Drwal" chce aby pisało "Kopacz, Drwal"
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi