KPX1234 4 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Potrzebuje skrypt na kontakt ze wpisujemy /kontakt i jak np wpiszemy nick administratora to pokazuje sie jego informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Superbizons 13 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 (edytowane) command/kontakt <text>: trigger: if arg1 is "kpx": send "kontakt do kpx to" to player Wytabuj sobie, po command daj spacje (piszę na telefonie i mi spację Ps: zamiast kpx daj Nick admina Edytowane 1 grudnia 2017 przez Superbizons Dałem wszystko na odwrót :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 6 minut temu, Superbizons napisał: command/kontakt <text>: trigger: if arg1 is "kpx": send "kontakt do kpx to" to player Wytabuj sobie, po command daj spacje (piszę na telefonie i mi spację Ps: zamiast kpx daj Nick admina variables: {admin::nick_admina} = "&7Kontakt skype: xxx" {admin::kpx1234} = "&7Kontakt skype: kpx.mc" {admin::ktos_inny} = "&7Kontakt skype: ktos_inny" command /kontakt <text>: trigger: if arg 1 is set: if {admin::%arg 1%} is set: send "%{admin::%arg 1%}%" else: send "&cUzycie: /kontakt <nick>." Dodajesz teraz tylko swoje nicki według wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KPX1234 4 Opublikowano 2 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Dziekuje,Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KPX1234 4
Potrzebuje skrypt na kontakt ze wpisujemy /kontakt i jak np wpiszemy nick administratora to pokazuje sie jego informacje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi