Gość XANT3R Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) XXX Edytowane 2 grudnia 2017 przez XANT3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeYroX 0 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Polecam tego allegrowicza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 według mnie już lepiej jest kupić od samego bojawiem, za taką cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XANT3R Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) @ByczekTV Przecież on sprzedaje po 40 zł a nie 20 zł, więc masz 20 zł zaoszczędzenia, zawsze coś. Wcześniej jego licencja kosztowała 30 zł, zwiększył cenę, więc jak najbardziej to co oferuję jest dobrą uczciwą ofertą. Edytowane 30 listopada 2017 przez XANT3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyxd 10 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 7 godzin temu, XANT3R napisał: @ByczekTV Przecież on sprzedaje po 40 zł a nie 20 zł, więc masz 20 zł zaoszczędzenia, zawsze coś. Wcześniej jego licencja kosztowała 30 zł, zwiększył cenę, więc jak najbardziej to co oferuję jest dobrą uczciwą ofertą. jeszcze zeby ktos kupowal ten syf, skoro sa darmowe i lepsze alternatywy np. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! od bojawiem raczej nikt nie kupi tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XANT3R Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 @rudyxdTam nie mają PaySafeCard i przelewów, poza tym nie rób antyreklamy -,- NIE KUPUJESZ TO NIE PISZ W TEMACIE..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 17 godzin temu, XANT3R napisał: @ByczekTV Przecież on sprzedaje po 40 zł a nie 20 zł, więc masz 20 zł zaoszczędzenia, zawsze coś. Wcześniej jego licencja kosztowała 30 zł, zwiększył cenę, więc jak najbardziej to co oferuję jest dobrą uczciwą ofertą. Faktycznie. Wybacz, nie wiedziałem, że podwyższył cenę. Niemniej jednak dam sobie rękę uciąć, że po wejściu na ts3 do niego, spuściłby z ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyxd 10 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 6 godzin temu, XANT3R napisał: @rudyxdTam nie mają PaySafeCard i przelewów, poza tym nie rób antyreklamy -,- NIE KUPUJESZ TO NIE PISZ W TEMACIE..... Jesli mozesz, to sprawdz czy metoda psc w ogole dziala, jak tak to zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant666 0 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Nie masz praw do sprzedaży licencji sklepu Leci banik ELO XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojawiem55 11 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 6 godzin temu, rudyxd napisał: Jesli mozesz, to sprawdz czy metoda psc w ogole dziala, jak tak to zwracam honor Tak przelewy jak i paysafecard działają w pełni automatycznie Przelewy (Microsms) PaySafeCard(HomePay) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XANT3R Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) Dobra kto do niego napisał? Jak ktoś chciał za free oddać to było spoko, ale jak chcę odsprzedać to nagle łamanie licencji xD Co mam z tym zrobić skoro mam sklepik basic od @Verlikylos? Post wyczyszczony. To ja kupuję lickę i to powinna być moja sprawa co z nią zrobię. Edytowane 2 grudnia 2017 przez XANT3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi