Skocz do zawartości

XXX

Gość XANT3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@ByczekTV Przecież on sprzedaje po 40 zł a nie 20 zł, więc masz 20 zł zaoszczędzenia, zawsze coś. Wcześniej jego licencja kosztowała 30 zł, zwiększył cenę, więc jak najbardziej to co oferuję jest dobrą uczciwą ofertą.

Edytowane przez XANT3R

7 godzin temu, XANT3R napisał:

@ByczekTV Przecież on sprzedaje po 40 zł a nie 20 zł, więc masz 20 zł zaoszczędzenia, zawsze coś. Wcześniej jego licencja kosztowała 30 zł, zwiększył cenę, więc jak najbardziej to co oferuję jest dobrą uczciwą ofertą.

jeszcze zeby ktos kupowal ten syf, skoro sa darmowe i lepsze alternatywy np. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

od bojawiem raczej nikt nie kupi tego

17 godzin temu, XANT3R napisał:

Faktycznie. Wybacz, nie wiedziałem, że podwyższył cenę.

Niemniej jednak dam sobie rękę uciąć, że po wejściu na ts3  do niego, spuściłby z ceny.

Dobra kto do niego napisał? Jak ktoś chciał za free oddać to było spoko, ale jak chcę odsprzedać to nagle łamanie licencji xD Co mam z tym zrobić skoro mam sklepik basic od @Verlikylos? Post wyczyszczony. To ja kupuję lickę i to powinna być moja sprawa co z nią zrobię.

Edytowane przez XANT3R

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...