sworip 50 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Ktoś pomoże? Chodzi o to że nie wiem jak te loopy trzeba zrobić bo nie pamiętam i znaleźć też nic nie mogę link do kodu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! link do errorów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) 36 linijka: if {event::start} false: if {event::start} is false: 67 linijka: loop player: loop players: Błąd w 42 linijce wynika z tego, że nie odczytuje if'a z 36-tej, a else bez if'a jest bez sensu. Edytowane 30 listopada 2017 przez Bielecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 30 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 5 godzin temu, Bielecki napisał: 36 linijka: if {event::start} false: if {event::start} is false: 67 linijka: loop player: loop players: Błąd w 42 linijce wynika z tego, że nie odczytuje if'a z 36-tej, a else bez if'a jest bez sensu. dobra ok ale jak loopować graczy [komedą] i jak ich później teleportować. Bo ja dosłownie nic nie pamiętam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Ktoś pomoże? Chodzi o to że nie wiem jak te loopy trzeba zrobić bo nie pamiętam i znaleźć też nic nie mogę
link do kodu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
link do errorów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi