AdeeK2115 1 Opublikowano 28 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2017 Witam, szukam pluginu na wybierany enchant płace 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SmileCraft_ 20 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Proszę, darmowy plugin napisany przez TheMajster - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 2 godziny temu, _SmileCraft_ napisał: Proszę, darmowy plugin napisany przez TheMajster - błagam, tylko nie to XDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeeK2115 1 Opublikowano 29 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 (edytowane) MediumHC jak juz PS. nie chce tego smile ale dzieki ;D Edytowane 30 listopada 2017 przez Ewald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spooku 3 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Zapraszam na priv jak chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyxd 10 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 12 godzin temu, Spooku napisał: Zapraszam na priv jak chetny zakodowany plugin z backdorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgK1NG 15 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 42 minuty temu, rudyxd napisał: zakodowany plugin z backdorami... 42 minuty temu, rudyxd napisał: zakodowany plugin z backdorami... XDD, spooku daje zahashowany tylko wtedy kiedy plugin jest publiczny, tylko dlatego zeby takie robaki jak ty nie mogly podpisac pod siebie jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyxd 10 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Teraz, bgK1NG napisał: XDD, spooku daje zahashowany tylko wtedy kiedy plugin jest publiczny, tylko dlatego zeby takie robaki jak ty nie mogly podpisac pod siebie jego pracy to wytlumacz dlaczego daje backdoory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgK1NG 15 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 1 godzinę temu, rudyxd napisał: to wytlumacz dlaczego daje backdoory 1 godzinę temu, rudyxd napisał: to wytlumacz dlaczego daje backdoory Backdory to tez zabezpieczenie dla autora, gdyby ktos wziął plugin i nie zaplacil to autor ma wtedy tylne drzwi i zmusi serwer do usuniecia pluginu, pozatym w pluginach na zlecenie jednej osoby daje sie odhashowany kod i nez backdorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 7 godzin temu, bgK1NG napisał: Backdory to tez zabezpieczenie dla autora, gdyby ktos wziął plugin i nie zaplacil to autor ma wtedy tylne drzwi i zmusi serwer do usuniecia pluginu, pozatym w pluginach na zlecenie jednej osoby daje sie odhashowany kod i nez backdorow Ja jak sprzedaje pluginy to kupuje za 3 zl jakis serwer i tam klient sobie testuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyxd 10 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 (edytowane) 19 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Ja jak sprzedaje pluginy to kupuje za 3 zl jakis serwer i tam klient sobie testuje. dokladnie Edytowane 1 grudnia 2017 przez rudyxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 2 godziny temu, rudyxd napisał: dokladnie 2 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: Ja jak sprzedaje pluginy to kupuje za 3 zl jakis serwer i tam klient sobie testuje. No niestety ale spooku.jest kilka razy lepszy od ciebie, co wiaze sie z lepszymi pluginami, wiec jak on pisze jakies duze to musi zakodowac itd. ja w sumie jestem za backdoorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEINER 60 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Zamknijcie ten temat i dajcie mu ileś pkt za skam. (Próbował oskamować) Dokładniej jak napisałem, że zobaczę hajs od razu daje link to zaczął mnie wyzywać XD Widać, że skam (Jak jest możliwość to przeczytajcie moje wiaadomości z nim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spooku 3 Opublikowano 5 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2017 Zabezpieczam się tylko w większych projektach które są coś warte. Dodatkowo taki plugin to jest kilka chwil więc cena byłaby dużo niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi