BlackRode 28 Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Witam, ostatnio ktoś wywala mój serwer poprzez "działanie" czegoś. Ktoś coś zna na te wersje ?? Może być związane z #Crash, niestety nie mam żadnego backdoora w pluginach .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Prawdopodobnie ktos ci crashuje jedna komenda: //calc <dalszy kod> I ogolnie musisz zablokowac to w skripcie i juz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 26 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 To aktualnie mam zablokowane coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Xores ma fajną antycrasherke ( w wersji premium bo ta na yt gówniana ). Spytaj się go to może ci da XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 26 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Spoko A da się jakoś inaczej dokładnie szybciej zablokować ?? // Łączę posty ~ Bopke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlackRode 28
Witam,
ostatnio ktoś wywala mój serwer poprzez "działanie" czegoś. Ktoś coś zna na te wersje ?? Może być związane z #Crash, niestety nie mam żadnego backdoora w pluginach ....
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi