Skocz do zawartości

Skryptera/Kodera

Gość XANT3R

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję skryptera/kodera do projektu "CP", musi to być osoba z doświadczeniem wiedząca co robi, nie dopiero zaczynająca siedzieć w temacie skryptów/pluginów! :) Projekt polega na płatnej pomocy w konfiguracji serwerowej, ustawienia wszystkiego tak by działało, niestety w tym projekcie jestem tylko ja sam, a potrzebowałbym kodera, by na poważnie zacząć to promować, bo klienci są wymagający i wymagają skryptów chociaż w ofercie ich nie ma póki co :) Co oferuję koderowi/skrypterowi w zamian? Niemal cały zarobek z tworzenia skryptów z prowizją dla projektu CP w wysokości jedynie 6 zł, to ty ustalasz cenę skryptu/pluginu i to ty negocjujesz stawkę ze swoim klientem. Nie jest to jeszcze firma, ale będzie nią po zdobyciu klientów, a bez skryptera jest to mało realne, by ktoś się ofertą zainteresował :) Rzecz jasna prowizja nie dotyczy skryptów/pluginów poniżej i za 20 zł, bo byś prawie nic z tego nie miał, w takich wypadkach zarobek jest w 100% twój. Każdy z nas jakoś zaczynał robić serwery, nie do każdego ta wiedza trafia dość szybko, nie każdy umie konfigurować serwer, tak by to działało dość dobrze, dlatego powstał projekt "CP" by takim ludziom pomóc stworzyć serwer.

Ps. Za wszystkie wasze skrypty wykonane dla mnie nie była pobierana opłata, były tu tylko 2 skrypty które zostały użyte u @Umbreon97 czyli działki na złoto i automatyczny spectator. Reszta była i jest wykorzystywana na moim serwerze. 

Zgłoszenia wszelkie przyjmuję na PW lub na [email protected] :)

Edytowane przez XANT3R
https://skript.pl/temat/23103-skrypterakodera/

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...