IprOseK 10 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Witam napisze mi ktos skript na miecz ktory daje efekty graczowi? Miecz z nazwa np &eKsiezycowe Ostrze Tyra W lore ma nazwe efektu czyli chodzi mi o to ze np &4 Masz 5% na - &bObumieranie &4Masz 10% na - &eSpowolnienie Takie efekty chce i jak walne gracza tym miecze to mam tyle procent co pisze na gorze ze mu da te efekty Komenda /mieczdaj Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 https://code.skript.pl/Xyzj4Fj0/ DziQuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 (edytowane) command /Miecz: #Formulka #(Tutaj wpisujemy komende) permission: admin.dawaniemiecza #Tutaj permisje permission message: Nie masz do tego dostepu! #Tutaj PRM MESSAGE trigger: give 1 276 of sharpness 10 named "&eKsiezycowe Ostrze Tyra" with lore "&4 Masz 5% na - &bObumieranie|| &4Masz 10% na - &eSpowolnienie" to player on damage: if attacker is player: if attacker's tool is 1 276 of sharpness 10 named "&eKsiezycowe Ostrze Tyra" with lore "&4 Masz 5% na - &bObumieranie|| &4Masz 10% na - &eSpowolnienie": chance of 5%: apply wither 1 to victim for 5 seconds chance of 10%: apply slowness 1 to victim for 5 seconds # NWM czy to było slowness czy slowdown stop Powinno działać, chyba że dałem złe nazwy efektów. O i lepiej zamiast id numerycznych, użyj nazww np. diamond sword Edytowane 17 listopada 2017 przez Wakal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IprOseK 10 Opublikowano 17 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Dzieki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IprOseK 10
Witam napisze mi ktos skript na miecz ktory daje efekty graczowi?
Miecz z nazwa np &eKsiezycowe Ostrze Tyra
W lore ma nazwe efektu czyli chodzi mi o to ze np &4 Masz 5% na - &bObumieranie
&4Masz 10% na - &eSpowolnienie
Takie efekty chce i jak walne gracza tym miecze to mam tyle procent co pisze na gorze ze mu da te efekty
Komenda /mieczdaj
Dziekuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi