Arkinsonx 0 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Witam mam pytanie czy mozna jakas zamienic muzyke z plyt na serwer ?Albo zrobic radio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Możesz stworzyć własnego resourcepacka i użyć Tego EventuEW. Nie jestem pewny, ale serwer powinien sam pobrać, taki, jaki ustawisz w server.properties, ale nie jestem pewny czy działa to teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 chyba w skquery jest opcja zagrania pliku .midi, poszukaj w doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Niestety bukkit nie ma jeszcze takiej mozliwosci, jedyne co mozna poradzic to plugin BAMradio, jednak mozesz puszczac muzyke przekonwertowana na plik .midi (notebloki zamiast normalnych dzwiekow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arkinsonx 0
Witam mam pytanie czy mozna jakas zamienic muzyke z plyt na serwer ?Albo zrobic radio ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi