Nieaktywny Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Witam. Mam taki problem, posiadam serwer na PaperSpigot 1.12.1 oraz posiadam pluginy ViaVersion i ViaBackwards. Serwer działa teraz na 1.8-1.12.2 Jak zablokować wersje 1.8x i 1.9x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Masz opcje w configu: block-protocols: [] i tam w tym nawiasie kwadratowym blokujesz protokoły tych wersji (Tutaj ich lista: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) A i powiem ci jeszcze to że wcale nie masz wersji 1.8-1.12.2 gdyż ten plugin nie działa tak jak ProtocolSupport, ale na odwrót, gdyż teraz będzie ci działało tylko 1.12.1-1.12.2 A ty raczej chcesz 1.10-1.12.2 więc musisz zainstalować spigota lub paper spigot 1.10 Przynajmniej tak u mnie jest, nie wiem jak u ciebie. Random2178 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Dziękuję. Co do wspierania starszych wersji niż silnik, to plugin ViaBackwards za to odpowiada, więc jak na razie działa. Problem rozwiązany, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam.
Mam taki problem, posiadam serwer na PaperSpigot 1.12.1 oraz posiadam pluginy ViaVersion i ViaBackwards. Serwer działa teraz na 1.8-1.12.2
Jak zablokować wersje 1.8x i 1.9x?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi