Nieaktywny Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Dlaczegi mi sie to zbugowalo. Jak kolega dał mi muta to relogłem i się zbugowało tak że nie moge pisać Kod: command /mute [<text>] [<text>] [<text>]: permission: s.mute permission message: &cNie masz uprawnien do tej komendy. trigger: arg 1 is set: set {_time} to arg 2 parsed as number set {mute.%arg 1%} to true broadcast "" broadcast "&8>>> &c%arg 1% &azostal wyciszony na &c%arg 2% min.&a z powodu: &c%arg 3% &7." broadcast "" broadcast " &7Przez: %sender%" broadcast "" loop {_time} times: wait 1 minutes else: send "&cPoprawne uzycie: &a/mute [gracz] [czas w minutach] [powod]&c." on chat: if {mute.%player%} is true: cancel event send "&8» &cJestes wyciszony i nie mozesz pisac." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Zmienna: {mute.%player%} Jest najwyraźniej cały czas true. Username 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Dlaczegi mi sie to zbugowalo.
Jak kolega dał mi muta to relogłem i się zbugowało tak że nie moge pisać
Kod:
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi