ZiomuuSss 8 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Witam. 1. Poda mi ktoś kod, że przy jakimkolwiek wybuchu nic nie wypada z rud? Mam z tym problem :/ 2. Czy jeżeli użyje efektu "on damage" to gdy wybuchnie creeper i zada obrażenia graczom to będzie on traktowany jako attacker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ApisEK12 0 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 1 chyba sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 1 On creeper explode: -loop 5 blocks around event entity --Loop-block is any ore: ---Set Loop-block to air Tam gdzie - daj tab Pewnie nie zadziała ale można spróbować ;_; 2 tak będzie brany jako attacker 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ApisEK12 0 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 (edytowane) 1. Moze tak On explode of any ore:Clear drops Edytowane 15 sierpnia 2014 przez ApisEK12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nerdrod_2 3 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 On explode of something ore:Clear drops"troche rud" a nie "any ore"? nie wprowadzaj w błąd :x ~ tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ApisEK12 0 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2014 Ok poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiomuuSss 8
Witam.
1. Poda mi ktoś kod, że przy jakimkolwiek wybuchu nic nie wypada z rud? Mam z tym problem :/
2. Czy jeżeli użyje efektu "on damage" to gdy wybuchnie creeper i zada obrażenia graczom to będzie on traktowany jako attacker?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi