Brandon18 21 2 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 Jak ustawić żeby komenda repair była za kasę? NIe chodzi mi o tabliczkę tylko jak wpiszemy komendę /repair to żeby pobierało 1000 $ za naprawę z pluginu essentials ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 27 minut temu, Brandon18 21 napisał: Jak ustawić żeby komenda repair była za kasę? NIe chodzi mi o tabliczkę tylko jak wpiszemy komendę /repair to żeby pobierało 1000 $ za naprawę z pluginu essentials ktoś pomoże? Można zrobić własną komende. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brandon18 21 2 Opublikowano 8 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 Godzinę temu, SirGeorge napisał: Można zrobić własną komende. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie naprawia przedmiotów pobiera kasę ale nie naprawia przedmiotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Brandon18 21 napisał: nie naprawia przedmiotów pobiera kasę ale nie naprawia przedmiotów Naprawia bo sam testowałem, musisz mieć w ręce kilof, miecz, siekierę lub łopatę Wgl. zrobiłem mały błąd bo nie zabiera kasy, to widzę dobrze sprawdzałeś, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 listopada 2017 przez SirGeorge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brandon18 21 2
Jak ustawić żeby komenda repair była za kasę? NIe chodzi mi o tabliczkę tylko jak wpiszemy komendę /repair to żeby pobierało 1000 $ za naprawę z pluginu essentials ktoś pomoże?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi