herhor67 916 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Witam, czy takie coś zadziała? Czy trzeba tak jak robił Pirat w swoim poradniku? DeletedCzemu wszystko co dodaje WS jest tak po******e skomplikowane w skripcie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Ranking nie bedzie dzialac i wg mozesz opisac jak chcesz zeby ten tab wygladal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 &6Obecny czas: | {@logo} | &6Graczy online: | #jaka data# | STATY PVP | #gracze#/1000 | jakoś takoś. Jak on dodaje te pakiety? Rzędami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Np jak masz 3 kolumny to pierwsze 3 pakiety za od pierwszego wiersza i po koleji itp (U siebie zrobiłem topke na zasadzie zmiennych). I mam pytanie bo gdy gracz dołączy cały tab się psuje co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 hmm wysłać na nowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Hymmm... Trudne? A co byś zmienił, jestem otwarty na propozycje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 wszystkie te znaki, brak spacji, to w ogóle nie wygląda jak skript :) np.player.sendPacket{{_packet::*}};A mogło by być tak:send packet "{_packet::*}" to playerod razu by to lepiej wyglądałoTak samo craftingi i inne tego typu rzeczy. theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Herhor ale wysyła na nowo co 2 sekundy ale nwm jak zrobić żeby usuwało poprzedni tab psuje się jak gracz zmieni pozycje w topce itp bo wtedy się przesuwa wszystko i jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 (edytowane) wszystkie te znaki, brak spacji, to w ogóle nie wygląda jak skript :) np.player.sendPacket{{_packet::*}};A mogło by być tak:send packet "{_packet::*}" to playerod razu by to lepiej wyglądałoTak samo craftingi i inne tego typu rzeczy. Przecież to w ogóle nie przeszkadza, a Dzikoyskowi jest łatwiej w ten sposób robić. Np jak masz 3 kolumny to pierwsze 3 pakiety za od pierwszego wiersza i po koleji itp (U siebie zrobiłem topke na zasadzie zmiennych). I mam pytanie bo gdy gracz dołączy cały tab się psuje co zrobić?Jak się psuje? Przecież gdy wyłączysz wszystkich graczy z TABlisty to ich nie widać wcale. Robisz to tym efektem: TabList.hidePlayers{player}; &6Obecny czas: | {@logo} | &6Graczy online: | #jaka data# | STATY PVP | #gracze#/1000 | jakoś takoś. Jak on dodaje te pakiety? Rzędami? To dodaje po kolei od lewego górnego rzędu, potem niżej, następnie przechodzi do następnego rzędu i tak dalej Edytowane 14 sierpnia 2014 przez RamzeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
herhor67 916
Witam, czy takie coś zadziała?
Czy trzeba tak jak robił Pirat w swoim poradniku?
Czemu wszystko co dodaje WS jest tak po******e skomplikowane w skripcie :(Odnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi