Sabat 1 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 jak w temacie, komunikat jest ale reszty juz nie:on place wool: if player has permissions "welna.znika": send "&cZa 10 sekund welna zniknie" wait 10 second set event-block to air add 1 wool to player inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Może poczekaj 10 sec?Mi to wszystko działa. To jest cały kod co do tego? Nie wylogowujesz się przypadkiem podczas tego czasu? Jedyne co było źle to add 1 wool to player inventorya powinno być:add 1 wool to player's inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 no bez przesady, nie jestem taki głupi żeby to sam napisać, i nie czekać. ale widać z czymś się gryzło i napisałem inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 on place wool: if player has permissions "welna.znika": send "&cZa 10 sekund welna zniknie" set {_x} to location of event block wait 10 second set block at {_x} to air add 1 wool to player's inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sabat 1
jak w temacie, komunikat jest ale reszty juz nie:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi