ProX3Q 23 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Cześć! Mógłby ktoś mi pomóc? Więc problem polega na tym że nie wiem jak zrobić liste że w config.yml jest: pomoc: - "coos" - "cos" i te dwa wyrazy po wpisaniu w grze jest jeden pod drógim może ktoś pomóc? proszę to chyba trzeba jakby TOPKE zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 22 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 23 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 ref!!! Proszę o odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) on load: if {LOADED} is not set: set {LOADED} to true add "Twoje wiadomosci" to yaml list "Pomoc" from file "plugins/Toolsy/config.yml" set {pomoc::*} to yaml value "Pomoc" from file "plugins/Toolsy/config.yml" command /pomoc: trigger: loop {pomoc::*}: send "&7%loop-value%" Dodatki: SkQuery Edytowane 23 października 2017 przez JanekMaSkrypta_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 23 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 No tak to ja umiem ale chodzi o to by w configu było zapisane: Pomoc: - "text 1" - "text 2" - "text 3" - "text 4" a w grze: Po wpisaniu komendy /pomoc : text 1 text 2 text 3 text 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ProX3Q 23
Cześć! Mógłby ktoś mi pomóc?
Więc problem polega na tym że nie wiem jak zrobić liste że w config.yml jest:
pomoc:
- "coos"
- "cos"
i te dwa wyrazy po wpisaniu w grze jest jeden pod drógim
może ktoś pomóc? proszę to chyba trzeba jakby TOPKE zrobić
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi