calvetron1993 0 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 poniewaz mam na serverze auth me i jak wpisuje login i haslo to clearuje mi eq a ja nie chce moze ktos pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 poszperaj w configu authme tan na pewno znagdziesz cos z "inventory" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 calvetron1993 0 Opublikowano 21 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 1 minutę temu, kaol48s napisał: poszperaj w configu authme tan na pewno znagdziesz cos z "inventory" podasz mi linijke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 nie uzywam authme wiec nie wiem mam autorski plugin na logowanie ale wejdz w config authme i poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 poszukaj se innego pluginu kub skrypty bo authme jest dobry owszem ale jest trudny dla początkujących Jesli nim nie jesteś to sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
calvetron1993 0
poniewaz mam na serverze auth me i jak wpisuje login i haslo to clearuje mi eq a ja nie chce moze ktos pomoc ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi