young_koiczek 25 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 (edytowane) Zasady są proste wysyłacie swoje zdjęcie w poście. Jeżeli już się zdecydowaliście proszę nie używajcie zdjęć z neta(chyba że z portali społecznościowych) Edytowane 21 października 2017 przez icecreamking1337 George 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 (edytowane) 9 minut temu, icecreamking1337 napisał: Zasady są proste wysyłacie swoje zdjęcie w poście. Jeżeli już się zdecydowaliście proszę nie używajcie zdjęć z neta Czyli zdjęcia z FB też nie mogę użyć bo jest w necie To jest z wielu portali społecznościowych ~Poleciłbym napisać "Jeżeli już się zdecydowaliście proszę nie używajcie zdjęć z neta, tylko z rzeczywistości " Edytowane 21 października 2017 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 21 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 2 minuty temu, Rejszpat napisał: Czyli zdjęcia z FB też nie mogę użyć bo jest w necie poprawiłem "Jeżeli już się zdecydowaliście proszę nie używajcie zdjęć z neta(chyba że z portali społecznościowych)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Robisz stronę z 15-minutowymi kontami facebook i potrzebujesz zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 21 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 3 godziny temu, Lloyd PL napisał: Robisz stronę z 15-minutowymi kontami facebook i potrzebujesz zdjęć? nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 Chciales to prosze.. Spoiler wrzucone poprzez fast2you Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi