KaPiXoDaViXo 0 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Szukam technika na serwer miałem pomysł na początku na serwer ale go nie zrealizowałem bo był do d**y i wiec pytam was kto by zechciał mi pomóc ogarnąć pluginy Podkreślam szukam Darmowego technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Ale po co 2 takie same posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaPiXoDaViXo 0 Opublikowano 18 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 nwm zrobiłem 1 i jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) Ten temat został zamknięty. Edytowane 18 października 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KaPiXoDaViXo 0
Szukam technika na serwer
miałem pomysł na początku na serwer ale go nie zrealizowałem bo był do d**y i wiec pytam was kto by zechciał mi pomóc ogarnąć pluginy Podkreślam szukam Darmowego technika
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi