Oliwier1243235 0 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Hej mam prozbę czy napisz ektos skrypt na komende np. /shopvip i wysiwetla wiadomosc ze gracz zakupil range Vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 command /shopvip [<text>]: trigger: if arg-1 is set: set {_text} to arg-1 parsed as text broadcast "xxx" broadcast "&7Gracz &6%{_text}% &7zakupil range &eVIP&7!" broadcast "&7Zakup i ty: &awww.xxx.pl" broadcast "xxx" jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Nie wiem po jaki [ciach] kopiować inny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 56 minut temu, jaku49 napisał: Nie wiem po jaki [ciach] kopiować inny serwer. Czy on kopiuje serwer? to raczej się powinno znajdowac wszedzie No ale nie w skrypcie XD. Polecam prawym na Skript.jar > Usun plik > Tak. W ten sposob zdąbedziecie 50 graczy na was iźi haće w skryptach (nie, że skrypty są złe ale 10 linijek kodu wazy tyle co 50 w pluginie. (mniej wiecej) jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 (edytowane) 9 minut temu, SkQuerY napisał: Czy on kopiuje serwer? to raczej się powinno znajdowac wszedzie Wiadomosc przy zakupie rangi tak jak na dragonie ......... ja nie rozumiem tych serwerków izi hace wzorowanych na dragonie i mchc. Z tym że powinno być wszędzie się zgodzę. Nie wiem po co wgl zaczyna ze skryptami jak nie umie zrobić send "wiadomosc" to player .... Edytowane 17 października 2017 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oliwier1243235 0 Opublikowano 17 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 chodzi o to by byl podobny bo nie wiem jak cos takiego napisac prosze o pomoc by odrazu nadawalo range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 command /shopvip [<text>]: trigger: if arg-1 is set: broadcast "&f&kxxx" broadcast "&7Gracz &e%arg-1% &7zakupil range &6&lVIP&7!" broadcast "&7Nasz sklep: xxx.xxx" broadcast "&7Dziekujemy za wsparcie! broadcast "&f&kxxx" execute console command "pex user %arg-1% group set vip" Możesz pozmieniać wiadomośći na jakie tylko chcesz. Spoiler broadcast "&f&kxxx" broadcast "&7Gracz &e%arg-1% &7zakupil range &6&lVIP&7!" broadcast "&7Nasz sklep: xxx.xxx" broadcast "&7Dziekujemy za wsparcie! broadcast "&f&kxxx" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 6 minut temu, jaku49 napisał: command /shopvip [<text>]: trigger: if arg-1 is set: broadcast "&f&kxxx" broadcast "&7Gracz &e%arg-1% &7zakupil range &6&lVIP&7!" broadcast "&7Nasz sklep: xxx.xxx" broadcast "&7Dziekujemy za wsparcie! broadcast "&f&kxxx" execute console command "pex user %arg-1% group set vip" Możesz pozmieniać wiadomośći na jakie tylko chcesz. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość broadcast "&f&kxxx" broadcast "&7Gracz &e%arg-1% &7zakupil range &6&lVIP&7!" broadcast "&7Nasz sklep: xxx.xxx" broadcast "&7Dziekujemy za wsparcie! broadcast "&f&kxxx" Da. xD 10 minut temu, Oliwier1243235 napisał: chodzi o to by byl podobny bo nie wiem jak cos takiego napisac prosze o pomoc by odrazu nadawalo range Mogę ci plugin napisać ale to priv pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oliwier1243235 0
Hej mam prozbę czy napisz ektos skrypt na komende np. /shopvip i wysiwetla wiadomosc ze gracz zakupil range Vip
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi