Superbizons 13 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Witajcie, skryptuje co prawda od niedawna, jednak udało mi się stworzyć według mnie zaawansowany skript. Chciałbym uzyskać pod komendą info pod autorem warunek typu: Jeżeli event.status is true by pisało Online jeżeli event.status is false to Offline. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 XD? if {event.status} is true: send "online" to the player else if {event.status} is false: send "offline" to the player TCPconnection 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) O co tu chodzi? EDIT: Ups nie ten dział. Myślałem, ze to dział Skrypty xd. Edytowane 16 października 2017 przez SkQuerY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Superbizons 13
Witajcie,
skryptuje co prawda od niedawna, jednak udało mi się stworzyć według mnie zaawansowany skript. Chciałbym uzyskać pod komendą info pod autorem warunek typu:
Jeżeli event.status is true by pisało Online jeżeli event.status is false to Offline.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Z góry dzięki za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi