LordYu 296 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Troszkę minęło od ostatnio postu tutaj, lecz rysunków przybyło, mimo zmiennego humoru to wciąż trzymane są na wysokim poziomie -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wersje dla zakochanych, swego czasu robiłem takie na zamówienie, wraz z wierszami co było niesamowitym "prezentem" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------A tu już mój podstawowy styl, czyli śmierć i czarna strona Tutaj może troszkę inaczej lecz tylko z powodu rysunku na zamówienie Kaskader i kyuubi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Ładnie rysujesz 3 i 4 wygląda jak tatuaż który by mi się bardzo podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Dziękuję, ogólnie jak chcesz i masz fundusze (bo 3/4 są dość spore) to tatuażyści Ci taki zrobią Na ręce od barku po dłoń do 350zł Brzuch/klata - 900zł Plecy - 2 500zł Ceny podane za całą powierzchnię, czyli od lewej do prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 o cieee panie. Co ty miałeś z plastyki? ;o to jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 37 minut temu, ByczekTV napisał: o cieee panie. Co ty miałeś z plastyki? ;o to jest mega 6, rysuję od 4 klasy podstawówki więc jakieś już 11 lat łącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Godzinę temu, JPablo napisał: 6, rysuję od 4 klasy podstawówki więc jakieś już 11 lat łącznie Od 11 lat? Tak to rysunki fajne, najbardziej fajny wedlug mnie to ta czaszka z monoklem;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi