Superbizons 13 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Witam, napisałem działające skrypty na serwer 1.8.8, a następnie zaktualizowałem go do wersji 1.12.2. Skrypty nie działały dlatego powróciłem do wersji 1.8.8. Z tąd moje pytanie, na jakiej najnowszej wersji Craftbukkit działają skrypty? Z góry dzięki za odpowiedź Superbizons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Skript: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! PaperSpigot*: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! *CraftBukkit skończył się na 1.7.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Superbizons 13 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Ale działa mi na wersji 1.8.8 . Jego odnowioną wersją jest Paper Spigot? @jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TCPconnection 2 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 19 godzin temu, jaku49 napisał: Skript: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! PaperSpigot*: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! *CraftBukkit skończył się na 1.7.5 1. CraftBukkit nie skończył się na 1.7.5, wciąż jest. Nie ma bezpośredniego linku z powodu DMCA ale można dostać czystą wersję przez BuildTools od SpigotMC. 2. PaperSpigot jest raczej potrzebny tylko jeśli go potrzebujesz, niektórzy mogą odmówić ci pomocy jeśli z niego korzystasz (tak czy siak nie jest grzechem jego używanie xd). 19 godzin temu, Superbizons napisał: Ale działa mi na wersji 1.8.8 . Jego odnowioną wersją jest Paper Spigot? @jaku49 Przesiądź się na Spigot / PaperSpigot. Musisz również zaktualizować Skript (njol już nie aktualizuje, bierz ten od bensku [masz link od jaku49 xd]). I NIE, paper spigot nie jest odnowioną wersją. Spigot jest forkiem CraftBukkit'a a PaperSpigot forkiem Spigota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Superbizons 13
Witam,
napisałem działające skrypty na serwer 1.8.8, a następnie zaktualizowałem go do wersji 1.12.2. Skrypty nie działały dlatego powróciłem do wersji 1.8.8. Z tąd moje pytanie, na jakiej najnowszej wersji Craftbukkit działają skrypty?
Z góry dzięki za odpowiedź
Superbizons
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi