MisiolPl 2 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 zapraszam na moj serwer ip jak wyglada moj serwer? sa klasy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! sa levele: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to jest spawn Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a to areena: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ip: jumpkour.maxc.pl - potem zmienimy ale bedziecie informowani link do naszej strony: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! powiedzcie co zmienic no i wbijajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Prezentacja nie zachęca Forum jest brzydkie i tak wgl. po co ono wam jest ? Czy tak trudno kupić domenę ? Na ovh.pl pierwszy rok jest za 12 złotych a następne za chyba 50 złotych ... Tak samo z hostingiem, czemu używacie tego ciachowego hostingu, lepszy jest lvlup.pro Ip serwera bardziej mi się kojarzy z serwerem parkour niż chyba RPG Nie ma też informacji jaka wersja (zgaduje że 1.7 ) i tryb (zgaduje że RPG) Czyli serwer ciachowy, moja ocena serwera 2/10 Jest tylko jeden taki maluteńki plusik, spawn jest nawet ładny jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiolPl 2 Opublikowano 13 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 serwer jest na 1.7.2 po tryb to pvp po 3 ja to potem zmienie po 4 w kazdej chwili forum moge zmienic potem kupimy lepsze przepraszam za ta prezentacje wbijcie i zobaczcie serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Usuń prezentacje po kuje w oczy :kappa: Zobacz jak wyglądają prawdziwe prezentacje a nie Twoje sam tekst... Smoczek111 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 (edytowane) Ten temat został przeniesiony i zamknięty, zastosuj się do wzoru. Edytowane 13 października 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi