Skocz do zawartości

budowniczych do zbudowania struktur na serwer prison

bopke
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję kilku serwera typu Prison, jak za starych dobrych czasów serwera youtubera WorldOfSheo. Na nim zaczynałem swoje przygody z moderowaniem, a potem administrowaniem serwerów. ( Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! )

Większość osób tutaj zapewne mnie kojarzy, jednak jeżeli nie, to mam na imię Michał, jestem studentem pierwszego roku Informatyki na Politechnice Łódzkiej. Interesuję się programowaniem, ekonomią i psychologią. W Minecrafta gram prawie od samych początków ( wersja alpha 1.1 ), a w serwery bawię się od początków wersji beta. Swoją przygodę z większymi serwerami Minecraft zacząłem od zalinkowanego wyżej serwera prison, gdy dorobiłem się posady moderatora, i w względnie krótkim czasie - administratora serwera. Później z powodzeniem byłem również moderatorem serwera skyblock craftsite.pl, moderatorem na serwerze apokalypsa JDąbrowskiego, oraz administratorem serwera gunbox.pl, należącego do RoxaMB. Do niedawna byłem również właścicielem serwera ancap.pl.

Od kandydata wymagam:

1. Umiejętności czytania ze zrozumieniem
  2. Dobrej znajomości ortografii
  3. Częstej obecności na komunikatorze Discord
  4. Legalnej wersji gry
  5. Umiejętności kreatywnego myślenia

Mile widziane są również:

1. Umiejętność posługiwania się WorldEditem
  2. Umiejętność posługiwania się VoxelSniperem
  3. Wszelkie propozycje dotyczące serwera
  4.  
  5. gustowanie w czarnym humorze ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Ze swojej strony oferuję:

1. Oddzielny serwer na budowanie
  2. Dostęp do kontroli nad serwerem budowlanym ( w wypadku crasha możesz sam zrestartować serwer, nie musisz czekać aż ktoś znajdzie czas żeby to zrobić! )
  3. Stały koncept na serwer ( nie zmienię zdania o 180 stopni w ciągu godziny )
  4. pomoc merytoryczną przy wykonywaniu zadań ( nie musisz być wszechwiedzący, jeżeli masz z czymś problem, możesz w każdej chwili mnie poinformować, a ja pomogę Ci przy Twoim zadaniu )
  5. Jednorazowe wynagrodzenie wypłacane na koniec współpracy ( lub, jeżeli zobaczę, że prace gładko posuwają się do przodu, wcześniejsza wypłata części wynagrodzenia w ramach zachęty )
  6. Rangę zasłużonego na cały okres działania serwera

Poszukuję raczej osoby do jednorazowego zadania, ale nie wykluczam oferty stałej współpracy, jeżeli praca będzie szła sprawnie i zajdzie taka potrzeba.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną na forum lub przez komunikator Discord: @Bopke#1309. Wysłanie prac poglądowych, szczególnie w tematyce więzień, lochów etc. znacząco zwiększy Twoje szanse.

Edytowane przez bopke

Teraz, dragyt napisał:

Wybacz ale Napisałeś tym że Byłeś w moderacji na innych serwerach a nie podałeś po pierwsze wersji minecrafta bo  zależy na jaką wersje kto potrafi budować wiec wybacz niedoczytania 

Z każdą kolejną wersją zakres bloków się zwiększa, o ile mógłbym uwierzyć, że ktoś ma problem z budowaniem na 1.8 bo przyzwyczaił się do zakresu bloków z 1.12, to w drugą stronę niezbyt.

Wersja serwera to 1.12

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...