warchamer12 20 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Czy jest ktoś chętny który by mi napisał Timer w Boss Barze lub Alercie do Pluginu na Parkour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Zdajesz sobie sprawę, że jeżeli ktoś (np. ja) napiszę Ci owy plugin to i tak nie podłączysz go pod plugin na parkour? A przynajmniej tak mi się wydaje, bo jest to tylko proste dodawanie i wyświetlanie tego na bossbarze, a ty raczej nie jesteś autorem tego pluginu, skoro tak prostej rzeczy nie potrafisz. Wypadało by podać class'e gdzie jest startowanie rozgrywki etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Plugin jest opensource? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warchamer12 20 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 1 godzinę temu, yooniks napisał: Plugin jest opensource? Tak mam open source Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warchamer12 20
Czy jest ktoś chętny który by mi napisał Timer w Boss Barze lub Alercie do Pluginu na Parkour
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi