marsjanin 0 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 ma ktos lub potrafi zrobic skrypt na zablokowanie skrzynek dla innych graczy oprocz mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Zablokowanie skrzynek oprócz ciebie ... cuboid nie wystarczy ? Spoiler <Jeżeli chodzi oco innego kontakt> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 21 minut temu, marsjanin napisał: ma ktos lub potrafi zrobic skrypt na zablokowanie skrzynek dla innych graczy oprocz mnie ? Jeżeli nie zabezpieczysz terenu dookoła skrzynki nic ci to nie da, bo gracz postawi hoppera pod i cie okradnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marsjanin 0 Opublikowano 7 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 chce w skrypcie plugin LWC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smoczek111 30 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) Dnia 7.10.2017 o 19:16, marsjanin napisał: chce w skrypcie plugin LWC Zainstaluj LWC lub WorldGuard masz chest-accest i nie mozna otwierac. wiem ze chcesz to w skrypcie ale nie ma sobie co serwera obciazac Edytowane 10 października 2017 przez Smoczek111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 On place of chest: Set {ownerChest::%event-block%} to player On click on chest: If {ownerChest::%clicked-block%} is not player: Cancel event Wait 3 ticks Close player's inventory Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marsjanin 0
ma ktos lub potrafi zrobic skrypt na zablokowanie skrzynek dla innych graczy oprocz mnie ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi