kyuubi 35 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Czesc! Witam cie na moim blogu Na nim nie znajdziesz "10 faktow o mnie", poniewaz mysle, ze to bez sensu Jesli ktos by chcial o mnie cos wiedziec niech pisze na priv Beda tu raczej przemyslenia, na temat minecrafta/skriptu (o czym innym moze byc) Jesli macie jakis dreczacy was temat, mozecie smialo pisac w komentarzu, a go omowie I to chyba na tyle, przy kazdym wpisie, zapraszam do dyskusji na ten temat w komentarzach Pozdrawiam, VaeNN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 czy w linijce napisanego skryptu mogą być nieparzysta liczba cudzysłowów? Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 6 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 7 minut temu, Lloyd PL napisał: czy w linijce napisanego skryptu mogą być nieparzysta liczba cudzysłowów? To nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Teraz, VaeNN napisał: To nieźle ale na serio się pytam Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 6 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 7 minut temu, Lloyd PL napisał: ale na serio się pytam Chodzi mi o poważniejsze tematy A nie o to czy w linijce moze byc nieparzysta liczba cudzyslowow xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olix 1 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Przedstaw swoje pomysły (może być 5) na nowe moby do minecrafta. kyuubi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 6 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 1 godzinę temu, Olix napisał: Przedstaw swoje pomysły (może być 5) na nowe moby do minecrafta. Jutro sie pojawi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi