tiler45 0 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) witam czy mugłby mi ktos dopisac ze jak player1 napisze tap player2 to jak tamten player2 napisz tapaccept to graczowi numer1 pokazuje mu sie efekt podczas teleportacji czy mugłby mi ktos edytowac ten skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 października 2017 przez tiler45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Wrzuć skrypt do kodu o czegoś takiego: Twoj skrypt ;d drugie to nie jest plugin tylko skrypt Jak już dasz ten skrypt w <> (Kodzie) to ci z edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tiler45 0
witam czy mugłby mi ktos dopisac ze jak player1 napisze tap player2 to jak tamten player2 napisz tapaccept to graczowi numer1 pokazuje mu sie efekt podczas teleportacji czy mugłby mi ktos edytowac ten skrypt
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez tiler45Odnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi