JakubowskY 1 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 da sie to naprawic w skrypcie? ze jak wpisuje /nick i zmieniam nick to mam przed nickiem ~ da sie to usunac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Tak w essentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JakubowskY 1 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 1 minutę temu, konrad055 napisał: Tak w essentials powiesz jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Podaj config w essentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 to trzeba usunac w essentialsie. Screen: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nickname-prefix: '~' taj bedziesz mial domyslnie. Zrob tak jak ja w screenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JakubowskY 1
da sie to naprawic w skrypcie? ze jak wpisuje /nick i zmieniam nick to mam przed nickiem ~ da sie to usunac?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi